Klanten over Greet

Greets diversiteit, deskundigheid, improvisatietalent en inspirerende en enthousiaste houding zijn voor mij redenen om haar in te schakelen. Ze denkt heel goed mee en komt met ideeën om onze vraag voor een training vorm te geven.Tijdens de training schat ze het team goed in en speelt ze in op wat cursisten nodig hebben. Ze biedt hulp waar nodig, maar zet deelnemers ook aan het werken en aan het denken. Door de muzikale noot die ze toevoegt wordt het nooit saaie kost en creëert ze een ontspannen sfeer.
Femke Niersman, Teamcoördinator De Schavuiten

Het is nooit saai met Greet! Ze is supercreatief en heeft overal ideeën voor. Ze houdt een mooie balans tussen de voortrekkersrol nemen en dichtbij blijven als dat nodig is. Met haar eigenheid en warmte bindt ze op een bevlogen en humoristische manier een groep of persoon aan zich, en stuurt die vervolgens op pad om met zijn eigen ontwikkeling aan de gang te gaan.
Sabine Dissevelt, directeur bij Kindkracht 012

Greet gaat ontzettend flexibel om met situaties die in een training ontstaan. Ze koppelt dingen die bij de deelnemers spelen aan de theorie en helpt mensen op weg. Niet door een voorgekauwd antwoord, maar door ze aan het denken te zetten. Maar het belangrijkste is Greets persoonlijkheid: haar gedrevenheid en enthousiasme hebben altijd een positieve impact op de groep. Mensen luisteren naar haar, worden geprikkeld en gaan daadwerkelijk aan de slag.
Nienke Montanje, VVE-tutor en coach bij Smallsteps

Training krijgen van Greet is een feest! Ze koppelt theorie en praktijk op een heldere manier. Ze is uitnodigend, enthousiast en betrokken en tegelijk bewaakt ze de veiligheid. Dat nodigt mij uit tot delen en reflectie, wat leidt tot veel ‘aha-erlebnissen’. Ze geeft heel bruikbare tips en handvatten voor samenwerken, omgaan met weerstand en communiceren op allerlei niveaus en situaties.
Jeske Bartelsman, pedagogisch coach SPL

Met gedrevenheid en enthousiasme integreert Greet de muziek in haar praktijk als ontwikkelingspsycholoog. Dat maakt haar als vakvrouw sterk en uniek. Als docent psychologie aan de Leergang Orthoagogische Muziekbegeleiding weet ze met haar praktijkgerichte benadering haar studenten te enthousiasmeren. Haar passie is haar kracht. Ze zet zich voor iedereen in met een niet-aflatende betrokkenheid.
Remi Adriaansz, coördinator Leergang Orthoagogische Muziekbegeleiding bij Stichting Muziekenz.org Alkmaar