Actueel Training Coaching Gespreksleiding Muziekprojecten Testemonials Over Greet
Actueel Training Coaching Gespreksleiding Muziekprojecten Testemonials Over Greet

Testemonials

Greets diversiteit, deskundigheid, improvisatietalent en inspirerende en enthousiaste houding zijn voor mij redenen om haar in te schakelen. Ze denkt heel goed mee en komt met ideeën om onze vraag voor een training vorm te geven.Tijdens de training schat ze het team goed in en speelt ze in op wat cursisten nodig hebben. Ze biedt hulp waar nodig, maar zet deelnemers ook aan het werken en aan het denken. Door de muzikale noot die ze toevoegt wordt het nooit saaie kost en creëert ze een ontspannen sfeer.
Femke Niersman,
Teamcoördinator De Schavuiten

Het is nooit saai met Greet! Ze is supercreatief en heeft overal ideeën voor. Ze houdt een mooie balans tussen de voortrekkersrol nemen en dichtbij blijven als dat nodig is. Met haar eigenheid en warmte bindt ze op een bevlogen en humoristische manier een groep of persoon aan zich, en stuurt die vervolgens op pad om met zijn eigen ontwikkeling aan de gang te gaan.
Sabine Dissevelt,
directeur bij Kindkracht 012

Greet gaat ontzettend flexibel om met situaties die in een training ontstaan. Ze koppelt dingen die bij de deelnemers spelen aan de theorie en helpt mensen op weg. Niet door een voorgekauwd antwoord, maar door ze aan het denken te zetten. Maar het belangrijkste is Greets persoonlijkheid: haar gedrevenheid en enthousiasme hebben altijd een positieve impact op de groep. Mensen luisteren naar haar, worden geprikkeld en gaan daadwerkelijk aan de slag.
Nienke Montanje,
VVE-tutor en coach bij Smallsteps


Training krijgen van Greet is een feest! Ze koppelt theorie en praktijk op een heldere manier. Ze is uitnodigend, enthousiast en betrokken en tegelijk bewaakt ze de veiligheid. Dat nodigt mij uit tot delen en reflectie, wat leidt tot veel ‘aha-erlebnissen’. Ze geeft heel bruikbare tips en handvatten voor samenwerken, omgaan met weerstand en communiceren op allerlei niveaus en situaties.
Jeske Bartelsman,
pedagogisch coach

Met gedrevenheid en enthousiasme integreert Greet de muziek in haar praktijk als ontwikkelingspsycholoog. Dat maakt haar als vakvrouw sterk en uniek. Als docent psychologie aan de Leergang Orthoagogische Muziekbegeleiding weet ze met haar praktijkgerichte benadering haar studenten te enthousiasmeren. Haar passie is haar kracht. Ze zet zich voor iedereen in met een niet-aflatende betrokkenheid.
Remi Adriaansz,
coördinator Leergang Orthoagogische Muziekbegeleiding bij Stichting Muziekenz.org Alkmaar

Ik maak ook video's, zei Greet onlangs. De week erna vroeg ze me of dat niet iets voor mijn bedrijven was. Ik heb direct ja gezegd. Greet heeft me geholpen bij het opnemen van twee video's voor mijn twee bedrijven. Ze interviewt je heel prettig, stelt je op je gemak en ze filmt gewoon heel goed. En ik heb inmiddels de eerste nieuwe opdracht dankzij de video's! Dus wil je meer klandizie in deze onzekere coronatijden, schakel Greet in om video's voor je bedrijf te maken!
Ria Stikkelman,
Zakelijk organizer bij Stikkelman organizing